Politică Prima pagina

INCREDIBIL Dragnea se implică și la FRF. Pe cine ar susține pentru conducerea acestui for

Publicat de Diana F
Incredibil, dar pare fi adevărat. Răzvan Burleanu se va bate cu Ionuț Lupescu pentru alegerile de la Federația Română de Fotbal de pe 18 aprilie, iar primul pare să nu mai aibă nicio șansă în fața ”Kaiserului”. Și nu pentru că ar fi susținut de Generația de Aur, ci pentru că va fi susținut și politic. Asta l-a convins să renunțe la job-ul de la UEFA și să candideze.

“S-a întâlnit de curând cu Dragnea și cu Tăriceanu. Subiectul întâlnirii l-a constituit organizarea meciurilor de la Euro 2020, dar Lupescu a primit și promisiunea că va fi sprijinit atât în alegeri, cât și după ce va deveni președintele federației”, scrie gsp.ro, care citează un apropiat al lui Lupescu.

Un suport care s-ar traduce, post-electoral, prin modificarea legislației în favoarea sportului. Președinții și patronii din fotbal se plâng de ani de zile că impozitarea e prea mare, iar ordonanța care permitea alocarea a 5 la sută din bugetul local pentru sport încă nu e aplicabilă. Ajutorul politic i-ar servi, astfel, și la câștigarea alegerilor, și la respectarea promisiunii că va reforma fotbalul. Suficient ca să-l convingă pe “Kaiser” să renunțe la jobul de director al Comisiei Tehnice UEFA.

Lasa un comentariu