Politică Prima pagina

Ioan Dîrzu propune suspendarea lui Iohannis: „Voi fi primul care strânge semnături, în cazul în care acesta nu va respecta decizia CCR”

Publicat de Grigore Bogdan
Deputatul Ioan Dîrzu, liderul PSD Alba, intenţionează să facă o propunere de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis dacă acesta nu o revocă pe Laura Codruţa Kovesi de la şefia PSD, asa cum cere Curtea Constituţională.

„Klaus Iohannis nu are altă variantă decât aceea de a o revoca din funcție pe Laura Codruța Koveși, încă actual procuror-șef DNA”, susține deputatul PSD.

„Voi fi primul care strânge semnături pentru suspendarea Președintelui, în cazul în care acesta nu va respecta decizia CCR sau nu va desemna de îndată un director civil la conducerea SIE. Președintele nu este la primul conflict juridic de natură constituțională pierdut, deci putem spune că deja se află într-o stare de recidivă. În prezent, sunt toate motivele de natură constituțională care să atragă suspendarea Președintelui României. Depinde numai de el cum înțelege să-și exercite atribuțiile în cadrul constituțional”, avertizează deputatul, care este liderul organizației PSD Alba.

sursa foto: ziarulunirea.ro

Lasa un comentariu