Politică Prima pagina

Iohannis, atac nemilos la adresa lui Dragnea la 29 de ani de la revoluție: „Memoria acestor martiri este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea”

Publicat de Grigore Bogdan
Klaus Iohannis a lansat astazi, pe facebook, un atac furibund la adresa lui Liviu Dragnea, cu ocazia implinirii a 29 de ani de la revolutie. Președintele a scris că memoria martirilor este întinată de „infractori în frunte cu Liviu Dragnea”, care vor sa implementeze amnistia și grațierea.

„În urmă cu 29 de ani, românii apărau cu propria viață libertatea și democrația. Idealurile Revoluției din Decembrie 1989 stau la baza Constituției noastre, care este garanția supremă că sacrificiul pentru drepturi și libertăți fundamentale nu a fost în zadar. Astăzi, memoria acestor martiri este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea. România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a președinelui Iohannis.

Lasa un comentariu