Politică Prima pagina

Iohannis atacă Guvernul, refuză remanierea PSD și îl mitraliază pe Dragnea, după modificările la Codurile Penale: „Motivul este clar, pentru a-l scăpa pe Dragnea de Justiție”

Publicat de Grigore Bogdan
Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, atacând, din nou, Guvernul și susține că PSD are cea mai proastă guvernare de după Revoluție. Nu l-a uitat nici pe Liviu Dragnea, subliniind ca modificarea la Codurile Penale s-a facut cu scopul de a-l „scapa” pe liderul PSD de Justitie.

”PSD a produs cea mai slabă guvernare de după Revoluție. Fără spitale, fără infrastructură, iar la capitolul realizări nimic, doar cu excepție: modificări la Codurile Penale, modificări la Justiție. Ne întrebăm de ce a lucrat la aceste modificări. Motivul este clar, pentru a-l scăpa pe Dragnea de Justiție. Ei vor să îi fie mult mai bine lui Dragnea, decât poporului.

Cum Dragnea nu discută cu Europa, PSD are impresia că nici România nu trebuie să fie aproape de Uniunea Europeană. Înainte de Paște PSD a propus o remaniere în Guvern, nu pentru a face ceva bun, ci că nu s-au mai înțeles între ei. Eu le-am spus că nu sunt de acord cu această remaniere și nu e făcută pentru a guverna mai bine. Azi le-am dat pesediștilor refuzul meu și în scris ca să înțeleagă că nu sunt de acord cu această remaniere.

În Referendum tocmai despre asta e vorba. Românii trebuie să spună că nu suntem de acord cu corupția. Trebuie să spunem la a doua întrebare că nu suntem de acord cu amnistia. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Ambele sunt despre viitorul României, viitorul european. Iar în democrație, lucrurile ăn politică se schimbă prin vot. Așadar, votați pe 26 mai”, a spus Președintele.

Lasa un comentariu