Politică Prima pagina

Iohannis, ATACURI ÎN RAFALĂ la adresa PSD-ului: „Avem guvernare după guvernare pesedistă slabă. Foarte, foarte slabă. Aceste remanieri nu sunt făcute pentru o mai bună guvernare, ci sunt făcute de ochii lumii”

Publicat de Grigore Bogdan
Klaus Iohannis nu s-a hotarat asupra miniștrilor pentru Transporturi și Dezvoltare Regională, precizand „că acest PSD sub conducerea lui Dragnea nu este capabil să genereze un guvern performant.”

„Nu am finalizat analiza. Dar analizând şi propunerile şi comportamentul guvernamental, pot să vă spun câteva concluzii. Prima concluzie este că acest PSD sub conducerea lui Dragnea nu este capabil să genereze un guvern performant.

Am avut două guverne care n-au fost bune şi chiar au fost înlăturate de PSD, suntem la al treilea guvern care nu este cu nimic mai bun. Avem guvernare după guvernare pesedistă slabă. Foarte, foarte slabă. Şi în loc să vină cu oameni pregătiţi, în loc să caute oameni care vin cu competenţe ministeriale, şi-au dat seama că nu reuşesc şi încearcă prin aceste veşnice schimbări şi înlocuiri de miniştri să creeze impresia că se îmbunătăţeşte guvernarea.

Eu pot să vă spun că nu se îmbunătăţeşte. Înlocuim oameni slabi cu alţi oameni slabi şi în final au intrat într-un fel de circ. Nu ăsta este scopul remanierilor şi nu ăsta este scopul guvernării. Eu nu sunt de acord să se continue în acest circ, care vrea să pară că duce la o performanţă, care performanţă guvernamentală din partea PSD nu apare. Prima concluzie este că aceste remanieri nu sunt făcute pentru o mai bună guvernare, ci sunt făcute de ochii lumii şi pentru a crea impresia de preocupare. Aşa nu se poate şi în acest fel nu voi fi de acord să se continue”, a afirmat şeful statului.

Lasa un comentariu