Politică Prima pagina

Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului, pe tema măsurilor fiscale: „Guvernul nu știe ce face. Aruncă în haos economia”

Publicat de Grigore Bogdan
Klaus Iohannis a lansat, după ședința CSAT, un nou atac dur la adresa Guvernului.  Președintele a criticat măsurile cuprinse în OUG privind modificarea Codului Fiscal, prezentate aseara de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

„Acest proiect vine cu idei nemaiauzite, aruncă în haos economia. Se prevede supraimpozitarea companiilor din energie, singurul rezultat pe care îl putem ghici este că vom plăti mai mult cu toții pentru curent și gaz. Am primit asigurări de la responsabilii din telecomunicații că această chestiune îi va afecta și pe ei. Este doar începutul, toate companiile folosesc energie, carburant, ne așteptăm ca toate să se scumpească”, a mai spus președintele.

Iohannis a cerut Executivului să retragă proiectul.

„Se introduce taxa din lăcomie, a PSD-iștilor, aceste lucruri vor da peste cap toată economia și, mai grav, bugetele tuturor românilor. Astfel de măsuri prost gândite vor fi suportate de oamenii de rând”, a mai spus el.

„Guvernul nu știe ce face”, a subliniat Klaus Iohannis.

Lasa un comentariu