Opinii Politică

Ion Cristoiu despre taberele PSD: „Când se va încheia acest război, statul paralel își recâștigă teritoriile de până acum”

Publicat de Grigore Bogdan
Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, aseară, in cadrul unei emisiuni TV, la Antena3, că în urma războiului intern din PSD, statul paralel își va recâștiga teritoriile pierdute.

„Domnii de la PSD, ambele tabere, uită un lucru: Partidul Social Democrat nu e un partid singur în țara asta. În primul rând e un partid de guvernământ, în jurul lui stau așa: sistemul, Serviciile. Iată că DNA-ul a trecut la domnul Lazăr, care, spre surprinderea noastră, este mai otova decât Codruța Kovesi. Ea era un pic mai inteligentă. Taica Lazăr ați văzut: ai zis ceva despre el, pac la Parchet, vrea să o pună pe doamna aia la DNA, pac, la Parchet. Omul a fost procuror în comunism și știe cum era în comunism pe vremea lui Ceaușescu. (…)

Sistemul de abia așteaptă această criză. Contrar asigurărilor date de scrisoare, după părerea mea, când se va încheia acest război, statul paralel își recâștigă teritoriile de până acum”, a afirmat Ion Cristoiu.

Lasa un comentariu