Finante & Afaceri Prima pagina Sport

Irina Begu, impresionantă! Ce REACȚII sunt după victoria cu ”Regina de la Roland Garros”

Publicat de Diana F

Tenisul feminin românesc a atins cote foarte înalte. Iar laudele curg nu doar pentru Simona Halep, ci și pentru Irina Begu care sâmbătă seară a învins-o în două seturi pe Jelena Ostapenko, 6-3, 6-3, în turul I al turnelui de la Madrid. Jurnaliștii de pe mapamond au salutat succesul româncei, care ar putea întâlni o conațională în turul doi, fiindcă va evolua contra învingătoarei dintre Mihaela Buzărnescu și Maria Sharapova.

Victoria Irinei în fața lui Ostapenko a fost o mare surpriză pentru specialiști. Ziariștii de la New York Times cred că letona va avea mari probleme în a-și apăra titlul cucerit anul trecut la Roland Garros, chiar în fața Simonei Halep.

„Campioana de la French Open Jelena Ostapenko a fost eliminată în turul inaugural de la Madrid de către Irina Begu, o jucătoare ce nu face parte din lista capilor de serie de la Caja Magica. 6-3, 6-3 a fost scorul întâlnirii, iar letona nu a reuşit să se ridice la nivelul jocului său pe zgura din sezonul trecut, când devenea regină la Roland Garros. Dacă sportiva din Letonia de 20 de ani va dori să îşi apere trofeul obţinut acum un an la Paris, trebuie să facă un mare efort de schimbare în bine a jocului său”, au notat americanii.

Lasa un comentariu