IT

Lamborghini va prezenta mașina anului 2030

Publicat de Sebastian A.

Lamborghini anunța acum un an că lucrează cu Massachusetts Institute of Technology (MIT) pentru a crea o mașină demnă de milieniul al treilea, pe când motoarele clasice – diesel li benzină – vor fi de mult apuse.

Primele rezultate dintre colaborarea Lamborghini – MIT vor fi anunțate în curând, în cadrul evenimentului EmTech 2017, care a început pe 6 octombrie a.c., potrivit digitaltrends.com.

Pe 4 octombrie, Lamborghini a postat o imagine teaser pe Twitter, care oferea câteva detalii despre conceptul unei supermașini hibrid. Ei au anunțat că mașina va intra în producție după anul 2030.

”Momentan, Lamborghini cercetează tehnologia PHEV (plug-in hybrid) pentru mașinile exotice, dar și pentru Urus. ”Nu mizăm pe mașini complet electrice, deoarece PHEV este cea mai potrivită tehnologie pentru automobile atât de puternice”, spunea inginerul-șef, Maurizio Reggiani, acum câteva luni.

Compania a spus că va pune accent pe niște detalii ale viitorului, cum ar fi greutatea mai mică a mașinii și electrificarea acesteia.

 

Lasa un comentariu