Politică Prima pagina

Lia Olguța Vasilescu, răspuns DUR pentru Klaus Iohannis

Publicat de Diana F
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a  avut astăzi un răspuns dur referitor la criticilor aduse de Klaus Iohannis, care a criticat Legea salarizării, spunând că nu reprezintă o reformă..

„Bineînțeles că deciziile sunt dictate de la partid, pentru că este un partid care a câștigat guvernarea în baza unui program de guvernare, pe care noi îl respectăm punct cu punct. Nu în fiecare dimineață ne propunem să facem altceva, dar vreau să vă aduc aminte că anul trecut spunea despre reformă că este o țopăială șamd. După primul trimestru al acestui an, avem deja o colectare cu cinci miliarde în plus față de primul trimestru al anului trecut și deficitul pe fondul de pensie este redus la jumătate. Așa că țopăiala fiscală, cum a înțeles-o Klaus Iohannis, are alte consecințe în economia reală.

Cât despre legea salarizării, vreau să-i reamintesc faptul că i-am trimis la Cotroceni un dosar foarte mare cu fluturașii din tot sectorul bugetar în care a putut să constate și dumnealui, dacă a avut timp să le citească între excursiile pe care le tot face în afara țării, că de la începutul anului trecut salariile bugetarilor au crescut și este foarte simplu să se uite și pe bugetul României. Despre ce nemulțumiri vorbim?”, a spus Olguța Vasilescu, la Antena3.

Lasa un comentariu