Politică Prima pagina

Liviu Dragnea AMENINŢĂ CU DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: cine sunt cei care fac parte din “STATUL PARALEL”

Publicat de Andrei P

După ce a obţinut confirmarea din partea membrilor partidului la Congresul de sâmbătă, Liviu Dragnea s-a dezlănţuit la adresa inamicilor. Şeful PSD spune că va dezvălui numele tuturor celor din “statul paralel” şi ameninţă cu plângeri penale după ce comisiile de anchetă vor trage concluziile.

“O să pronunţ toate numele când va fi cazul. Vreau ca aceste nume să fie spuse în cadru instituţionalizat pentru că vreau şi acţiuni. S-a făcut atât de mult rău şi trebuie oprit. Statul paralel vrea să exercite puterea ilegal.

Şi înainte şi acum e format din oameni din serviciile secrete, o parte din procurori, nu mai ştiu acum dacă şi din judecători, oameni din SPP în frunte cu generalul Pahonţu, din ANAF, din antifraudă din vamă. E o ramifiaţie care când va ieşi la iveală, sper că va bubui şi ne va uimi pe toţi. A frânt destine şi a băgat oameni în puşcărie. A protejat interese străine, a lovit în capitalul autohton. S-a implicat în alegeri, în facerea de Guverne şi a închis şi deschis dosare. nivelul e destul de mare şi de periculos”, a atacat Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI:

REVOCAREA LUI KOVESI. Tudorel Toader DEZVĂLUIE MUTAREA prin care îi poate DA “ŞAH-MAT” lui Iohannis

Lasa un comentariu