Politică Prima pagina

Liviu Dragnea IA ATITUDINE faţă de o LEGE IMPORTANTĂ publicată în Monitorul Oficial. Mesajul care vizează MII DE ROMÂNI

Publicat de Andrei P

Liviu Dragnea a reacţionat după ce o lege importantă, pe care a susţinut-o, a fost publicată în Monitorul Oficial. Preşedintele PSD spune că toate organele de control trebuie să respecte această lege şi arată şi care sunt beneficiile ei.

De asemenea, Dragnea e convins că această decizie a guvernului va ajuta mediul de afaceri din România să se dezvolte prin prisma unei mai mari libertăţi de mişcare.

“Legea Prevenirii (Prevenției) a fost adoptată de Guvernul României si publicată în Monitorul Oficial.
Din acest moment, inspectorii instituțiilor statului cu atribuții în control nu vor mai putea aplica amenzi în mod automat pentru o serie de aproximativ 400 de contravenții din 71 de acte normative ce intră sub cupola Legii Prevenirii, ci vor fi obligați să aplice un plan de conformare cu o durată maximă de 90 zile, timp în care contribuabilii vor putea pune lucrurile în ordine, așa cum prevede legea.
Neregulile găsite și indreptate în timpul controlului nu vor fi trecute pe planul de conformare.
Sunt convins că acest act normativ, pe care l-am promis în campania electorală, va da o mai mare libertate companiilor și, în consecință, va conduce la dezvoltarea mediului de afaceri”, a scris Liviu Dragnea pe pagina personală de Facebook.

CITEŞTE ŞI:

La ce concluzie a ajuns Dragnea după ce s-a întâlnit cu oficiali din Ungaria

Lasa un comentariu