Politică Prima pagina

Liviu Dragnea îl atenţionează pe Iohannis: “Dacă va face greşeala fatală, să nu pună în aplicare o decizie CCR, dincolo că se va face de râs peste tot în lume, această încălcare nu ne va lăsa indiferenţi”

Publicat de Grigore Bogdan
Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, la Antena 3, că PSD va utiliza toate căile constituţionale dacă preşedintele Klaus Iohannis va face eroarea de a nu respecta decizia Curţii Constituţionale privind revocarea şefei DNA, potrivit news.ro

“Eu am spus ieri, şi nu numai eu, că noi suntem hotărâţi să mergem până la capăt şi cu normalizarea legilor justiţiei, şi cu normalizarea codurilor penale, deciziile Curţii. Nu sunt prezicător, nu ştiu ce va face preşedintele. Dar dacă va face greşeala fatală, să nu pună în aplicare o decizie CCR, dincolo că se va face de râs peste tot în lume, această încălcare nu ne va lăsa indiferenţi. Nici nu mai contează că e vorba de Kovesi, putea fi şi Lazăr (Augustin Lazăr, procurorul general -n.r.), oricine, noi nu vom putea sta cu mâinile în sân”, a declarat Liviu Dragnea.

Nu putem lăsa ca o decizie CCR să nu fie pusă în aplicare şi vom utiliza tot ce avem la dispoziţie din punct de vedere legal. Se poate ajunge la orice”, a afirmat Dragnea, întrebat dacă PSD va declanşa suspendarea preşedintelui.

“Eu spun din nou – dacă ne tot provoacă, noi am arătat aseară că răspundem la toate provocările şi nu lăsăm lucrurile aşa. Nu ne e frică. Dacă acest om înţelege că e de fapt prizonierul statului paralel şi nu face ceva, treaba lui, dar noi nu vom lăsa lucrurile aşa. Dacă nu se respectă Constituţia, s-a dat în cap. Degeaba arătăm abuzuri, degeaba modificăm codurilor penale, dacă lăsăm nesancţionată o desconsiderare a deciziei CCR, a declarat Liviu Dragnea.

Lasa un comentariu