Politică Prima pagina

Liviu Dragnea, IRONII FABULOASE în discursul de la Congresul PSD

Publicat de Andrei P

Liviu Dragnea a susţinut un discurs presărat cu multe momente de ironii care au stârnit amuzamentul tuturor. Preşedintele PSD a expus 8 motive pentru care acest congress era necesar.

”M-au întrebat mulți ce nevoie aveam noi de acest Congres și mulți au spus că e doar o reglare de conturi. Din câte știu eu și după cum știu eu, atunci când se face Congres toată lumea își dorește să ajungă la Congres. Am să vă dau cel puțin 8 motive pentru care trebuia să facem Congresul de astăzi. Motivele sunt mai multe, nu este simplu. Primul motiv: ne aflăm la finalul unui an de guvernare PSD-ALDE și s-ar impune un bilanț. Trebuie să tragem concluzii politice și să prezentăm rezultatele programului de guvernare pe cifre

Al doilea motiv: avem un nou Guvern și este important să găsim calea. Al treilea motiv: dezbaterile din spațiul public au căpătat o violență extremă, care sufocă societatea și o dezbină. Această luptă se duce între oameni care vor să exercite în mod legitim puterea împotriva unor oameni care vor să dezbine, care vor să păstreze rețelele ilegale de păstrare a puterii. Al patrulea motiv: vreau să stabilim niște criterii clare pentru a decide o direcție clară a României. Al 5-lea motiv: pentru a avea o reprezentare corectă a zonelor din țară, o reprezentare politică, dar și o reprezentare de gen. Eu aș vrea să le spun colegilor să țină cont de faptu că eu mă țin de cuvânt cu ceea ce promit la Congres și la un alt Congres proabil că vom discuta despre dreptul bărbaților de a avea reprezentare 30% în conducerea PSD. Eu am să le propun colegilor să înființăm cât mai repede Organizația de bărbați a PSD, hai, cât mai rapid.
Al 6-lea motiv: pentru a spune cu tărie cum vedem noi România și viitorul României. Al 7-lea motiv: Să ne întărim unul pe celălalt. Al 8-lea motiv: Pentru a spune ce înseamnă pentru noi anul Centenarului și obiectivele noastre în acest an”, a spus Liviu Dragnea, la Congresul PSD”, a spus Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI:

Olguţa Vasilescu, PRIMA MĂSURA după ce a aflat ce SALARIU ARE consiliera lui Kovesi

Lasa un comentariu