Politică Prima pagina

Liviu Dragnea, MESAJ FERM pentru Mihai Tudose. Cum a reacţionat ŞEFUL PSD când i s-a urat să ajungă după gratii

Publicat de Andrei P

Liviu Dragnea a ajuns, în urmă cu câteva minute, la sediul Partidului Social Democrat, unde va avea loc şedinţa Comitetului Executiv.

Această şedinţă se anunţă a fi una explozivă, mai ales că în ultimele zile s-a vehiculat chiar o schimbare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. De asemenea, au apărut speculaţii chiar şi pe seama demiterii lui Mihai Tudose din fruntea guvernului. Întrebat dacă Mihai Tudose va fi schimbat, Dragnea a răspuns sec: “Eu îl susţin”.

Şeful PSD a fost întâmpinat la sediul partidului de câţiva protestatari, care i-au “urat” să ajungă după gratii. “Mi-era dor de tine”, a fost replica ironică a lui Dragnea către unul dintre contestatari.

În şedinţa Comitetului Executiv al PSD se va lua în calcul şi o remaniere a guvernului, unul dintre miniştri vizaţi, conform surselor, ar fi Carmen Dan, şefa de la MAI. De o restructurare a guvernului a vorbit şi Marian Oprişan, un important lider PSD, după o întâlnire la Palatul Victoria cu Mihai Tudose. „Vreau să înțelegeți un lucru. În primul rând, La multi ani dvs și tuturor românilor. În al doilea rând, vreau să vă spun că PSD are guvernarea și are mari responsabilități. Trebuie să facem spitale, trebuie să facem autostrăzi, trebuie să asigurăm liniștea și ordinea publică, trebuie să asigurăm salariile românilor, pensiile și pentru asta trebuie discutat. Eu am niște probleme guvernamentale la nivelul județului Vrancea pe care trebuie să le discut cu primul ministru. În afară de această chestiune, vreau să vă spun cât se poate de clar că, ca să ducem la capăt programul de guvernare asumat de PSD, este nevoie de o restructurare totală a administrației centrale și implicit a Guvernului.”, a declarat Marian Oprișan la sediul PSD.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Poliția Română reacționează în cazul pedofilului. Ce spune pedofilul și mama copiilor agresați

Lasa un comentariu