Politică Prima pagina

Liviu Dragnea, RĂSPUNS DUR după ce Klaus Iohannis a cerut DEMISIA Vioricăi Dăncilă. E RĂZBOI TOTAL în fruntea României

Publicat de Andrei P

Liviu Dragnea a stat 15 minute în sediul DNA, iar la ieşire a făcut o scurtă declaraţie de presă cu privire la cererea preşedintelui României cu privire la demisia premierului. Dragnea a anunţat că nici nu se pune problema de aşa ceva.

”Nu vreau să fac declarații în fața acestei instituții. Nu are de ce să își dea demisia și are suportul nostru, în continuare. Nici vorbă de demisie. Nici acum, nici când apăruseră ştirile că vrea să demisioneze. Are treabă la Guvern. La cine trebuie să cerem voie când părăsim țara? Eu știam că din anii 90 s-a ridicat interdicția ieșirii din țară. Conform Constituției, Guvernul e responsabil și de politica externă.”, a spus Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că retrage încrederea premierului Viorica Dăncilă, susţinând că aceasta nu face faţă poziţiei de prim-ministru. „Solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru al României”, a spus Iohannis la Palatul Cotroceni. Viorica Dăncilă nu a oferit nicio reacţie până în acest moment.

CITEŞTE ŞI:

BREAKING NEWS. Liviu Dragnea a ajuns la SEDIUL DNA. Reacţia ŞEFULUI PSD când a fost întrebat despre DEMISIA lui Dăncilă

Lasa un comentariu