Politică Prima pagina

Liviu Dragnea şi-a GĂSIT NAŞUL? Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de Viorica Dăncilă

Publicat de Andrei P

PSD se pregăteşte de nuntă mare în acest an. Liviu Dragnea a dat de înţeles că vrea să îşi oficializeze relaţia cu Irina Tănase, deşi este mai tânără cu 30 de ani decât PREŞEDINTELE Camerei Deputaţilor. Viorica Dăncilă este pregătită pentru acest eveniment şi spune că ar accepta să îl cunune pe şeful partidului din care face parte.

”Sigur că da, de ce aș spune nu? Mi se pare un act de normalitate. E un om deosebit, o fată deosebită. Aceste lucruri fac parte din viața de zi cu zi.”, a declarat Dăncilă. Viorica Dăncilă a vorbit şi despre faptul că a ajuns să fie prima femeie premier din istoria României.

”Cred că domnul Dragnea nu a vrut să mai greșească. Dacă pun în aplicare programul, nu înseamnă că ești marioneta cuiva. Eu sunt fidelă partidului, nu lui Liviu Dragnea. La noi, din păcate, ceea ce este normal a devenit anormal şi cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult. Dacă cineva este promovat, trebuie să-i căutăm de ce a fost promovat. Haideţi să-i lăsăm o perioadă, să vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat încrederea, a fost promovat pe criterii profesionale şi face lucruri bune sau nu face lucruri bune.”, a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

CITEŞTE ŞI:

Liviu Dragnea a tras LOZUL CÂSTIGĂTOR. Congresul PSD, DAUNĂ TOTALĂ pentru contestatari

Lasa un comentariu