Politică Prima pagina

Liviu Pleșoianu, tranșant în legătură cu alegerile prezidențiale: „Voi candida, așa cum am spus. Nu mă răzgândesc din trei în trei luni, cum fac alții”

Publicat de Grigore Bogdan
Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a declarat ca este ferm in a candida la alegerile prezidentiale, fiindca Romania are nevoie de o alternativa sanatoasa, de un om care „se încăpățânează să nu facă jocul NIMĂNUI”.

„Procente, calcule, gândiri, răzgândiri, tabere… Pierdem esențialul! Pe mine nu mă interesează nimic din toate astea. Mă interesează doar ca România să nu mai fie majordomul nimănui, ca țara noastră să se regăsească pe sine și ca românii să aibă la vot alternativa uman-sănătoasă oferită de cineva care se încăpățânează să nu facă jocul NIMĂNUI! Eu nu am de gând să mă las modelat de NIMENI!

Cel mai mare curaj este acela de a-ți asuma public libertatea interioară, acela de a fi un om autentic într-o mare de surogate.

Voi candida, așa cum am spus. Eu nu mă răzgândesc din trei în trei luni, cum fac alții… Fie să FIM, oameni LIBERI! Și ne-OM număra în câteva luni…”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Lasa un comentariu