Turism

Locuri incredibil de frumoase de care nu știai

Publicat de A P
Cu toții știm destinațiile turistice foarte populare, care sunt mereu aglomerate, însă există locuri care îți iau ochii cu frumusețea lor și de care sigur nu ai auzit!

Isola Bella, Italia

Fără îndoială, această insulă de pe lacul Maggiore este una dintre cele mai frumoase din lume, precizează Brightside. Magnificul palat Borromeu este înconjurat de grădina supraetajată care include mai multe grote, terase și fântâni, și unde păuniise plimbă netulburați.

Satul Popeye, Malta

Câteva căsuțe din lemn, construite inițial pentru musicalul „Popeye”, în 1980, formează acest resort care mai include un parc de distracții. Un loc cu panorame splendide, din care poți pleca în excursii. Interiorul unora dintre căsuțe este același din timpul filmărilor.

Lacul Hillier, Australia

E greu de ajuns acolo, dar poți să-ți imaginezi plaje superbe cu nisip fin, păduri de eucalipt și cel mai… roz lac din lume. Lacul descoperit în 1802 și este situat pe insula Middle din sud-vestul Australiei, fiind accesibil doar cu avionul. Culoarea ciudată persistă tot anul și se presupune că se datorează unor semințe sau micro-organisme, însă cercetările nu au confirmat această teorie, scrie Bright Side.

Setenil de las Bodegas, Spania

Micul orășel din sudul Spaniei a fost construit cu opt secole în urmă, iar oamenii îl numesc „orașul de sub stânci”. Aproape toate zidurile și acoperișurile caselor se află sub rocile imense de bazalt, protejându-i pe localnici de soare și de vânt.

Sanctuarul Las Lajas, Columbia

Situată într-o strâmtoare de la granița dintre Columbia și Ecuador, această clădire în stil neo-gotic ascunde interioare fascinante. Turla bisericii se înalță la 45 de metri deasupra râului care șerpuiește printre stânci și cascade.

Lasa un comentariu