Utile

Lucruri care îți fac locuința să pară dezordonată

Publicat de A P
Chiar și atunci când investești mult în renovarea locuinței și te străduiești să decorezi cât mai frumos, este posibil ca rezultatul final să nu te mulțumească pe deplin.


Magneții de frigider

Deși sunt încărcați cu amintiri, mai ales dacă i-ai primit sau achiziționat în urma călătoriilor tale prin lume, magneții de frigider au un efect nedorit. Îți fac bucătăria să pară aglomerată și dezordonată. Dacă îi colecționezi, atunci este de preferat să-i așezi pe o latură mai puțin vizibilă a frigiderului sau într-o cutie pentru amintiri, scrie brightside.me.


Suvenirurile

Suvenirurile sunt chiar mai rele decât magneții de frigider pentru că este dificil să găsești un loc potrivit în care să le păstrezi. Sunt mărunte, colorate, de toate formele și modelele, iar aceste caracteristici imprimă un aer de aglomerare și kitsch locuinței tale. Pe de altă parte, este foarte dificil să ștergi praful de pe ele sau sub ele pentru că îți ia o veșnicie să le muți și să le așezi la loc. Păstrează-le într-o cutie dacă îți place să le colecționezi și nu le expune prin casă.


Haine pe masa de călcat

Numeroase persoane uită să strângă masa de călcat imediat după ce o folosesc, apoi pun treptat tot mai multe haine pe ea. Este o greșeală care îți face locuința să pară un haos total! Masa de călcat nu ar trebui așezată la vedere. Există numeroase soluții care îți permit să o depozitezi astfel încât să nu fie vizibilă.

Condimentele și ustensilele de bucătărie

Toate lucrurile mărunte care sunt absolut necesare în bucătăria ta o vor face să pară aglomerată și dezordonată dacă sunt păstrate la vedere. Păstrează-le în dulapuri închise și investește în recipiente pentru depozitarea organizată și inteligentă. Bucătăria ta va arăta mult mai curată și ordonată.

Lasa un comentariu