Politică Prima pagina

Ludovic Orban surprins de hotărârea UDMR în momentul votului la moţiunea de cenzură şi consideră „că sfârşitul lui Dragnea este aproape”

Publicat de Grigore Bogdan
Ludovic Orban a fost suprins de hotărârea UDMR de a părăsi sala plenului Parlamentului în momentul votului la moţiunea de cenzură si este „convins că în spate există probabil nişte negocieri care se vor vedea cât de curând”. Preşedintele Partidului Naţional Liberal consideră că daca moţiunea de cenzură nu va fi adoptată, va creşte numărul celor nemultumiti, lucru care se va vedea la sesiunea din toamnă. De asemenea, crede ca „funia se apropie de par, cum ar veni, şi că sfârşitul lui Dragnea este aproape”.

„După decizia UDMR, normal că situaţia (privind numărul voturilor – n.r.) este modificată. Sunt surprins de decizia UDMR, sunt convins că în spate există probabil nişte negocieri care se vor vedea cât de curând. (…) Am conştiinţa datoriei împlinite. PNL a făcut ceea ce trebuia, am depus moţiunea de cenzură într-un moment în care numai pentru parlamentarii puterii nu este clar că acest guvern trebuie să cadă şi că sistemul de putere Dragnea trebuie să se prăbuşească. În cazul în care moţiunea de cenzură nu va întruni numărul de voturi necesar, vom continua bătălia pe toate fronturile, cu toate armele pe care le avem la dispoziţie”, a precizat liderul liberalilor, în urma unei întruniri a parlamentarilor PNL.

Ludovic Orban considera ca daca moţiunea de cenzură nu va fi adoptată, numărul nemulţumiţilor din majoritatea parlamentară va creşte si acest lucru se va vedea la sesiunea din toamna.

„Sentimentul meu este că funia se apropie de par, cum ar veni, şi că sfârşitul lui Dragnea este aproape. Chiar dacă la această moţiune nu se manifestă toţi nemulţumiţii din partidele majorităţii parlamentare, sunt convins că nemulţumirea va creşte şi de asemenea sunt convins că vor prinde mai mult curaj şi se vor manifesta în sesiunea parlamentară din toamnă (în favoarea unei noi moţiuni de cenzură – n.r.)”, a adăugat el.

Lasa un comentariu