Panorama Prima pagina

Luxul OPULENT în care se “SCALDĂ” soţia lui Bashar Al-Saad. Suma AMEŢITOARE la care este evaluat palatul în care locuieşte

Publicat de Andrei P

Bashar Al-Saad este unul dintre cei mai contreversaţi lideri din lume. Războiul neîncetat din Siria l-au făcut pe acesta să devină inamicul numărul 1 al puterilor Occidentale. De altfel, SUA, Franţa şi Marea Britanie au lansat, în noapte de vineri spre sâmbătă, rachete în Siria în urma atacului chimic care a ucis zeci de persoane.

Asma al-Assad este soţia preşedintelui Siriei şi este originară din Marea Britanie. Asma este supranumită şi „Prima Doamnă a Infernului”. În ciuda războiului din Siria, aceasta se bucură de o viață liniștită și luxoasă.

Cei doi soți dețin un palat luxos în valoare de un miliard de dolari, în Damasc, la mai puțin de 17 kilometrii de Ghouta de Est, locul unde mii de oameni nevinovați sunt în continuare masacrați de forțele de ordine ce susțin guvernul lui Bashar-al-Assad. Cândva comparată cu Prințesa Daiana, în prezent Asma a reușit să devină o figură negativă pentru propriul său popor, datorită neimplicării de niciun fel, în situația tensionată cu care se confruntă Siria, și din cauza pasiunilor sale frivole.

Încă din anul 2012, Wikileaks a publicat email-urile private ale britanicei în vârstă de 42 de ani, unde se putea observa cum aceasta a cheluit 350 de mii de dolari pe 130 de piese de mobilier în timp ce sângerosul război civil era în desfășurare de aproape un an, scriu cei de la click.ro.

CITEŞTE ŞI:

Decizia ONU după bombardarea Siriei. Rusiei n-o să-i placă

Lasa un comentariu