Prima pagina Sport

„M-am simțit nerespectat. M-am simțit folosit”

Publicat de Grigore Bogdan
Deși FCSB a câștigat aseară cu 2-0 împotriva celor de la U Craiova, urcând pe primul loc în clasamentul play-off-ului ligii 1, Constantin Budescu s-a declarat dezamăgit de faptul că Nicolae Dică l-a schimbat la pauza meciului.

”Probabil a fost o decizie tactică, n-am vorbit încă. M-am simțit nerespectat. Nu cred că e normal. M-am simțit folosit. Cred că jucătorii de 30 de ani merită mai mult respect. O să vedem ce se va întâmpla. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat în seara asta.Probabil voi lămuri cu Dică problema asta mâine. Vreau explicații! Le-am spus că nu este normal să se întâmple așa ceva, iar ei au făcut din nou lucrul ăsta”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului.

Gigi Becali a comentat nemulțumirea lui Budescu declarând la TV Digi Sport:

„Îi răspund eu lui Budescu, dacă Dică nu a vrut. Domnule Budescu, te-am angajat la Steaua. Ai 20.000 pe lună și bonusuri, am dat 350.000 de euro pe luna. Te-am angajat să joci fotbal și să te supui antrenorului. Trebuie să își facă datoria. Nu i-am scris în contract că trebuie să joace 90 de minute. Da, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut. O să îi mulțumesc toată viața. Asta nu înseamnă că trebuie să joace el mereu. O să vorbesc cu el și o să-i zic. «Bă Costică, bă Budi, tu ești nebun?! Te crezi la Astra? Ești la Steaua, îl ai patron pe Becali, nu faci ce vrei tu. Cum să te superi când echipa câștigă cu 2-0. Mâine reglez totul. O să vorbesc cu el în fața întregii echipe. Am fost ieri și le-am spus. «Bă, voi sunteți fotbaliști? Ce tot vociferați voi, ridicați voi?! Când arbitrul fluieră, gata, la revedere! Nu mai comentați. E și vina mea. I-am oferit tratament special, l-am cocoloșit prea mult. De fiecare dată îi ofeream mai multă atenție decât celorlalți”.

Nicolae Dică, de cealaltă parte, a explicat schimbarea tactică pe care a făcut-o:

„Am vorbit cu Budi înante de joc, știam că are o problemă la genunchi. I-am spus să dea totul 45 de minute și apoi îl voi menaja. Vom avea o discuție cu el și la final. La pauză nu am mai avut timp să îi explic. Știa că nu va juca tot meciul”.

Lasa un comentariu