Prima pagina Turism

MAI E PUȚIN De când se va putea schia în Poiana Brașov

Publicat de Diana F
Iarna ne bate la ușă cu pași repezi și iubitorii de schi nu vor trebui să aștepte Sărbătorile de Iarnă pentru a se bucura de sportul preferat și de zapadă. Pârtiile vor fi gata mai devreme decât vă așteptați. Cel puțin asta a anunțat astăzi administratorul public al Brașovului, Miklos Gantz. Având în vedere că la începutul lunii viitoare, meteorologii au anunţat temperaturi negative la munte, municipalitatea braşoveană ia în calcul ca după 1 noiembrie să pornească instalaţiile de producere a zăpezii artificiale.

”Sperăm să putem schia cât mai repede pe pârtiile din Poiana Braşov, cel mai probabil la începutul lunii decembrie”,a explicat Gantz.

De asemenea, el a precizat și că transportul cu telecabina nu va fi majorat în acest sezon. Astfel, o urcare sau o coborâre simplă cu telecabina costă 20 de lei, respectiv 10 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, iar un bilet urcare – coborâre cu telecabina are un tarif de 35 de lei şi 17 lei pentru copii. Cartelele cu puncte pentru telecabină, telegondolă, telescaun şi teleschiuri costă între 30 de lei o cartelă cu şase puncte pentru adulţi şi 15 lei pentru copii, 550 de lei pentru o cartelă cu 240 de puncte, iar pentru copii 290 de lei. O cartelă cu 10 puncte costă 40 de lei pentru adulţi şi 25 de lei pentru copii, iar cea de 20 de puncte, 75 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru copii.

Citește și:

Situație dificilă pentru români. Cum pot rămâne aceștia fără căldură iarna

 

Lasa un comentariu