Finante & Afaceri Prima pagina

Majorarea salariilor inflamează mediul de afaceri: „Este o măsură populistă, nejustificată, care dă încă o lovitură mediului de afaceri”

Publicat de Grigore Bogdan
Cristian Pârvan, secretar general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), a declarat ca majorarea salariilor în sectorul bugetar este o măsură populistă, nejustificată, care dă încă o lovitură mediului de afaceri după cele pe care le încasează mediul de afaceri, informeaza AGERPRES.

„Este o măsură populistă, nejustificată, care dă încă o lovitură mediului de afaceri după cele pe care le încasează mediul de afaceri de aproape doi ani de zile. Măririle nu le comentăm, necesare, nenecesare, pentru că nu poate să spună nimeni că o mărire de salariu nu este benefică pentru oameni, dar sunt făcute în mod populist, fără nicio fundamentare, fără criterii, fără niciun fel de obligaţii în sectorul bugetar, iar mediul de afaceri constată, şi fiecare cetăţean, tot trebuie să se învoiască să se ducă să scoată nu ştiu ce certificat, să ia nu ştiu ce adeverinţă, să se ducă la tribunal şi aşa mai departe. Deci instituţiile publice nu funcţionează cu nimic mai bine odată cu creşterea salariilor”, a spus Cristian Pârvan.

sursa foto: http://www.bursa.ro

Lasa un comentariu