Prima pagina Sport

Marele regret al lui Dan Petrescu. Cum a iertat un jucător venit beat: ”Acum mă iubește”

Publicat de Diana F
Dan Petrescu este un antrenor atipic pentru Liga 1. Proaspăt campion cu CFR Cluj, formație pe care a acceptat să o conducă tehnic vara trecută, el este văzut de toți dreptul tipul dur și care impune o disciplină de fier. Totuși, au existat și excepții.

”Nu vii la un antrenament, OK, însă la lucrurile grave nu te iert! Sau cum a făcut Omrani, eu nu tolerez, te duci afară. Uite, la Urziceni, a venit un jucător beat, l-am luat deoparte: „Fii atent, nu află nimeni, presa, nimeni, te pup, te iubesc, a doua oară dacă se-ntâmplă eşti afară, nu mai exişti pentru mine! Prima ţi-o iert, deşi n-aveai voie”. De atunci băiatul ăla m-a iubit, a jucat şi-a luat campionatul”, a spus Dan Petrescu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

El a dezvăluit și care este marele său regret în acest sezon.

”De multe ori le-am spus în sala asta în care vorbim, că aici făceam şedinţele dinainte de meci, niciodată n-am avut un grup atât de bun. Nici ca jucător, nici ca antrenor. Am întâlnit tot felul de grupuri, dar o familie atât de unită n-am avut nicăieri. Le-am zis că ar fi păcat să nu câştigăm. Deşi mai am un gust amar că am ieşit din Cupa României la penalty-uri, mi-aş fi dorit să fim acum în finală, s-o câştigăm şi pe aceasta duminică. E un trofeu care mie îmi place, n-am cucerit niciodată Cupa şi voiam s-o am în palmares”, a încheiat ”Bursucul”.

Lasa un comentariu