Societate Stiinta & Cultura Vocea Bucurestiului

Marian Godină, premiera cu „Flash-uri din sens opus”

Publicat de Anca D
Urmărit pe FB de aproape jumătate de milion de români, Marian Godină, polițistul de trafic din Brașov ale cărui comentarii au devenit virale cu milioane de vizualizări, a acordat drepturile de reprezentare pentru textele sale cuprinse in „Flash-uri din sens opus”.

Spectacolul de teatru, cu același titlu ca al cărții publicate de editura Curtea Veche anul trecut, se joacă duminică seară, de la ora 20.00, la Centru, pe Calea Victoriei nr. 48-50, iar un bilet costă 35 de lei.


Dorin Enache

Regizorul care aduce în scenă povestirile scurte, nefiltrate, autentice, (auto)ironice este Florin Frățilă. Rolul principal este interpretat de Dorin Enache.
„Avem dinaintea ochilor un soi de oglindă a societății românești contemporane în care se regăsesc, cuprinși în trafic, inocenți și mârlani, tineri care se umflă în pene de dragul unei femei sau bătrâni hârșiți care „știu ei cum merg lucrurile în țara asta”. Un mozaic colorat din care nu lipsesc nici trsitețea, nici hazul, nici moartea, nici viața, nici dragostea”, spune despre „Flash-uri din sens opus” scriitorul Răzvan Năstase.

Vineri, Digi 24 a confirmat ca Marian Godină a renunțat la poziția lui în Serviciul Rutier Brașov și că va fi transferat, la cererea lui, la Serviciul de Acţiuni Speciale, adică la mascaţi.

Lasa un comentariu