Politică Prima pagina

Marius Budăi dezminte informațiile lansate de Iohannis şi Orban, potrivit cărora nu mai sunt bani pentru pensii: „Iohannis și Orban mint cu nerușinare”

Publicat de Grigore Bogdan
Marius Budăi, ministrul Muncii și Justiției Sociale, a dezmintit informaţiile lansate de presedintele Iohannis şi  şeful PNL, Ludovic Orban, care au declarat că Guvernul nu mai are bani pentru pensii.

”Iohannis și Orban mint cu nerușinare când spun că nu sunt bani pentru pensii. Au făcut acest lucru în fiecare an. Este o dovadă de inconștiență și cinism din partea lor. Milioane de oameni care își așteaptă lunar pensia au fost induși în eroare de însuși președintele țării. Este o bătaie de joc la adresa pensionarilor din țara noastră. Îi asigurăm pe toți românii că Guvernul PSD are bani pentru plata tuturor pensiilor și salariilor! Să nu uite sibienii că Turcan a fost membru PDL când a votat pentru tăierea pensiilor și salariilor românilor, iar acum ne acuză pe noi atunci când mărim veniturile oamenilor”, a declarat la rândul său Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Lasa un comentariu