Prima pagina

Memorandum de cooperare între Madrid şi Bucureşti. Gabriela Firea: „Îmi doresc să punem bazele unei colaborări pe termen lung, beneficiind de expertiza specialiştilor madrileni, nu numai în ceea ce priveşte problema traficului, ci şi în alte domenii precum educaţie, urbanism sau cultură”

Publicat de Grigore Bogdan
Primarul Gabriela Firea urmează să efectueze, începând cu 5 noiembrie, o vizită oficială în Madrid, la invitaţia omologului său Manuela Carmena Castrillo. Scopul este semnarea unui memorandum de cooperare ce vizează dezvoltare durabilă, infrastructură, educaţie, cultură şi turism, informează Mediafax.

„Un oraş cu aproape 4 milioane de locuitori, aşa cum este Madridul, care a reuşit în doar câţiva ani să rezolve, printr-o strategie clară, problemele de trafic şi să implementeze cu succes proiecte de tip smart city, reprezintă un model administrativ pentru capitala României. Îmi doresc să punem bazele unei colaborări pe termen lung, beneficiind de expertiza specialiştilor madrileni, nu numai în ceea ce priveşte problema traficului, ci şi în alte domenii precum educaţie, urbanism sau cultură”, a declarat Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.

În sursa citată se mai precizează că primarul general va avea şi mai multe întrevederi cu experţi din Madrid „pe probleme de smart city şi infrastructură”.

Lasa un comentariu