Politică

Mesajul Vioricăi Dăncilă după ATACURILE din Siria

Publicat de Andrei P

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a reacţionat, prin intermediul unui comunicat de presă, cu privire la atacul cu rachete din Siria. Guvernul României îşi exprimă solidaritatea cu Sua, Franţa şi Marea Britanie.

„Guvernul României reiterează condamnarea atacului chimic din 7 aprilie 2018, soldat cu victime în rândul populaţiei civile, în termenii cei mai categorici. România susţine şi este solidară cu acţiunea fermă de răspuns a SUA, Marea Britanie şi Franţa în Siria, ca urmare a atacului chimic şi reiterează sprijinul ferm pentru orice efort al comunităţii internaţionale destinat încetării conflictului din Siria”, se precizează în comunicatul Guvernului.

Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa au lansat noaptea trecută peste 100 de rachete asupra Siriei, a transmis in această dimineaţă Ministerul Apărării rus, citat de AFP și preluat de agerpres. “Peste 100 de rachete de croazieră şi rachete aer-sol au fost lansate de Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa de pe mare şi din aer asupra unor obiective siriene militare şi civile”, a precizat ministerul într-un comunicat citat de agenţia oficială de presă RIA Novosti.

CITEŞTE ŞI:

Reacţia lui Klaus Iohannis după BOMBARDAMENTUL din Siria. Mesaj pentru Donald Trump, Macron şi Theresa May

Lasa un comentariu