More

  Micropigmentare sprancene prin tehnica Powder: ce informatii trebuie sa fie luate la cunostinta? Iata ce spun specialistii din domeniu!

  In anul 2022, tot mai multe persoane au inceput sa puna un accent deosebit pe esteticul frumos al corpului, numeroase influente fiind date de mass media si de vedetele intalnite in showbiz. Asadar, nu este de mirare ca tot mai multe persoane, in special femei, au inceput sa ia parte la fel si fel de tratamente de infrumusetare, unele mai complexe decat altele, in special atunci cand vine vorba de interventii chirurgicale estetice.

  Cu toate acestea, pe piata exista si anumite procedee minim invazive, precum cel de micropigmentare sprancene, acesta dovedindu-se cat se poate de avantajos pentru mai toate femeile care s-au decis sa-l practice. Asadar, pentru a ajuta la informarea unui numar cat mai ridicat de oameni, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele date care merita luate la cunostinta cu privire la procedeul respectiv.

  Micropigmentare sprancene prin tehnica Powder: in ce consta acest procedeu?

  Dupa cum a fost mentionat anterior, procedeul de micropigmentare este unul minim invaziv care poate da rezultate cat se poate de considerabile pentru cel sau cea care s-a decis sa-l practice. Prin tehnica Powder se face referire la metoda prin care tehnicianul in micropigmentare reuseste sa obtina un aspect de spranceana machiata sau pudrata, creand totodata forma ideala pe care clientul si-o doreste. In cele din urma, se va obtine un aspect natural si armonios cu intregul chip.

  Aceasta tehnica este recomandata in special pentru persoanele care se confrunta cu lipsuri sau densitate variata a sprancenelor. De asemenea, aceasta metoda mai poate fi utilizata si pentru corectarea unor tatuaje mai vechi. Efectul poate ajunge sa se mentina pana la 2 ani.

  Atunci cand vine vorba de etape, in primul si-n primul rand se va apela la o sedina de consult in cadrul careia vor fi stabilite toate datele importante ale procedeului. Odata inceput tratamentul, se va opta pentru dezinfectare, stililarea si conturarea sprancenelor. Dupa ce se aplica un anestezic local urmeaza si micropigmentarea.

  In concluzie, acestea sunt informatiile ce trebuie luate la cunostinta.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare