Politică

Mihai Chirică: “PSD ESTE FURAT”

Publicat de Andrei P

Edilul Iaşului, Mihai Chirica, a afirmat, miercuri, că ”se încearcă destructurarea organizaţiilor” PSD cu rezultate şi a opinat că ”partidul este furat în momentul de faţă de cei care nu iubesc social democraţia”.

„Cred că partidul este furat în momentul de faţă de cei care nu iubesc social democraţia şi se încearcă destructurarea organizaţiilor care au rezultat pentru a face culoar, probabil, altor formaţiuni politice”, a spus Chirica, întrebat despre situaţia din partid.

”În spaţiul public a apărut un singur punct de vedere, cel al secretarului organizaţiei de la nivel naţional, şi probabil că pe această presiune s-au grăbit şi dumnealor. În orice caz, primarii (…) împărtăşesc alte puncte de vedere. (…) Îmi este greu să cred că nu este şi domnul Dragnea implicat aici”, a susţinut el.

Primarul Iaşului a admis că există ”o ruptură” între el şi conducerea judeţeană a partidului, respectiv, preşedintele PSD interimar, Maricel Popa.

„Cu părere de rău, este o fisură, dar nu de neastupat, ca să spun aşa. Cred că se vor găsi puncte comune”, a mai spus Chirica.

CITEŞTE ŞI:

INCENDIAR. PSD-UL condus de Liviu Dragnea, ACUZAT că a FRAUDAT VOTURI cu PASTILE DE NUROFEN

Lasa un comentariu