Politică Prima pagina

Mihai Chirica, REACȚIE foarte DURĂ după ce a fost mazilit de Dragnea

Publicat de Diana F
Mihai Chirica l-a acuzat ieri pe președintele PSD că s-a aflat în spatele excluderii sale din partid, primarul Iașiului fiind unul dintre contestatarii deciziilor greșite ale lui Dragnea de-a lungul a cel puțin un an. El a vorbit pe larg despre ceea ce s-a întâmplat ieri și ce a dus la o astfel de situație.

”Am încercat să fac în PSD un altfel de politică, să arăt că social-democrația mai are o șansă în Iași și în România, să urmăm exemplul marilor familii social-democrate din Uniunea Europeană. Am încercat să deschid partidul către comunitatea ieșeană, iar deciziile politice să respecte ceea ce își doresc ieșenii și românii. Din păcate, se pare că nu am fost suficient de bine înțeles de către unii dintre colegii mei, care, sigur, au fost manipulați, ademeniți sau speriați de conducerea actuală a partidului.

Mă bucur, în schimb, că ieșenii și românii au înţeles intenţiile mele sincere. Nu pot să tac atunci când nedreptatea, minciuna, manipularea, ipocrizia și demagogia înlocuiesc principiile social-democrației autentice, morala creștină, orientarea europeană și datoria față de comunitate. Acestea sunt principiile care îmi călăuzesc activitatea administrativă și politică, precum și luările publice de poziție. Acestea sunt principiile de la care înțeleg să nu mă abat niciodată și care sper că îi reprezintă și pe toți cei care iubesc Iașul și România.

Eu voi rămâne același om dedicat comunității ieșene și sper ca toți colegii mei să muncească alături de mine pentru ceea ce ne-am angajat în fața comunității în anul 2016: ca Iașiul, ca și România, să se schimbe în continuare în bine!”, a scris Mihai Chirica pe facebook.

Lasa un comentariu