Politică Prima pagina

Mihai Fifor avertizează: PNL urmărește concedierea masivă a bugetarilor, iar USR va fabrica dosare pentru DNA

mihai fifor
Publicat de Grigore Bogdan
Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a scris pe pagina personală de facebook, că dacă liberalii vor veni la guvernare, 1/3 bugetari vor rămâne fără loc de muncă, vor crește impozitele pe salarii, vor stopa creșterile de pensii, cât despre USR, aceștia vor fabrica dosare pentru DNA.

„Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creșterilor de pensii prevăzute în lege, se șterg de pe hartă județele și 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, „ministrul to be appointed la Finanțe” din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanță, a sporurilor și bonusurilor, dar și impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor.

Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanțe, anunță și el concedieri masive la stat, dar și fabricarea de dosare pentru DNA pentru toți bugetarii, așa… ca să nu mai miște nimeni în front!

Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniți la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, polițiști, militari, IT-iști, constructori, fermieri, angajați la stat sau la privat, în mediul rural sau urban… Pregătiți-vă! Winter is coming!”

Lasa un comentariu