Politică Prima pagina

Mihai Tudose, MESAJ FĂRĂ PRECEDENT pentru Liviu Dragnea: “Dacă vezi că lucrurile nu merg, începi să te enervezi”

Publicat de Andrei P

Mihai Tudose a reacţionat după ce Liviu Dragnea i-a transmis premierului să fie mai calm. De asemenea, primul ministru i-a răspuns cu aceeaşi monedă preşedintelui Camerei Deputaţilor: “Să fie mai calm”.

”Eu am spus la discursul de învestitură: nu poți să fi calm în sensul ăla de a nu-ți păsa. Dacă vezi că lucrurile nu merg, începi să te enervezi, dar dacă este vorba de o furie pozitivă e în regulă.A fost un an foarte dificil, de cotitură pentru România, cu contestatari ai actului de guvernare ilogici, care spun: vai, dar nu să aveți bani de pensii, de salarii, vai, dar o să omorâți țara, se prăbușește țara, o să murim. Cu băgat spaima în populație, cu mesaje de neîncredere, a fost un an dificil. Din fericire pentru România am depășit cu bine și toți contestatarii și noi așteptăm ultimele cifre de la statistică”, a spus Tudose la România TV.

Premierul recunoaşte că relaţia sa cu Liviu Dragnea este doar una instituțională.

”Este o relație corectă, o relație normală. Suntem un Guvern politic, este normal să avem acest tip de dialog și colaborăm cu liderii coaliției, cu atât mai mult cu cât sunt și președinții celor două Camere, locul unde anumite proiecte ale Guvernului își găsesc transpunerea în legi sau de unde ne vin anumite legi pe care noi trebuie să le transpunem”, a mai spus Mihai Tudose.

CITEŞTE ŞI:

Tudose nu pare interesat de funcția de președinte PSD

Lasa un comentariu