Politică Prima pagina Societate

Mihai Tudose reacționează după tensiunile din PSD: „Să-și dea demisia!”

Publicat de A P
Premierul Mihai Tudose a comentat declarațiile lui Liviu Dragnea privind o posibilă remaniere a guvernului în luna ianuarie.

Liderul PSD a spus, în urmă cu câteva zile, că el și Călin Popescu Tăriceanu au în vedere o posibilă remaniere a guvernului.

„Eu cred că cine e calm pe anumite zone, nu înțelege ce se întâmplă. Dacă vrem să fim calmi că nu avem autostrăzi după 27 de ani de democrație, le urez succes celor care vor să fie calmi. Eu nu pot să fiu calm. N-avem spitale și vrem să fim calmi”, a declarat premierul la Antena 3.

Mihai Tudose a adăugat că dacă anumiți miniștri s-au plâns liderului PSD de temperamentul său, nu au decât să-și scrie demisia.

Premierul a atacat dur și BNR: „Să vedem cum închide sistemul bancar acest an fiscal, care a fost rolul Băncii Naţionale a României, fiindcă, repet, este Banca Naţională a României, nu a cuiva. Şi pe baza acestor analize, tot în ianuarie, o să avem şi o întâlnire şi o să vă fac şi public imediat concluziile, fiindcă eu  m-am cam săturat ca nişte oameni de pe acolo să tot arunce în aer tot felul de lucruri publice şi când îl întrebi  a vorbit în nume personal. Păi, du-te, frate, acasă, dacă tot eşti persoană fizică!”.

CITEȘTE ȘI:

Dragnea, anunț de ultimă oră privind Guvernul Tudose

Lasa un comentariu