Prima pagina

Ministrul Pintea, la solicitarea lui Alexandru Cumpănaşu, a dispus o verificare la INML: „Pot să fac verificări din punct de vedere administrativ”

Publicat de Grigore Bogdan
Ministrul Sorina Pintea i-a promis lui Alexandru Cumpănaşu, care a solicitat, astazi, un control la INML, ca din pozitia sa poate cere institutului doar o verificare din punct de vedere administrativ.

„I-am prezentat doamnei ministru de ce solicităm control la INML. Doamna ministru a dispus de îndată control – cineva va pleca în control la INML, urmând ca, în această seară să avem primele concluzii. Sesizarea fiind depusă de mine, am rugat-o pe doamna ministru să îmi comunice concluziile când vor fi gata”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la ieşire de la Ministerul Sănătăţii.

„Eu pot să fac verificări în cadrul acelui institut din punct de vedere administrativ. (…) Din punct de vedere legal, Ministerul Sănătăţii administrează INML şi nu pot să fac altfel de verificări decât acestea”, a spus Sorina Pintea. înainte de întâlnirea cu Alexandru Cumpănaşu. .

Lasa un comentariu