Politică Prima pagina

Ministrul Răzvan Cuc impune măsuri drastice constructorului autostrăzii Logoj-Deva: „extinderea garanţiei sau reziliere”

cuc
Publicat de Grigore Bogdan
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a analizat lucrările de la loturile de autostradă Logoj-Deva, precizand că a impus firmei constructoare spaniole extinderii garanţiei pentru lucrare sau rezilierea contractului.

„Demagogia asta ieftină pe care o fac unele, că nu toate sunt aşa, unele firme, şi se ajunge chiar să fie luate în atenţie. Vreţi să vă trimi o poză de acolo să vedeţi cum arată autostrada? E normal să cerem garanţie suplimentară. Am văzut la un moment dat că a apărut o asociaţie că trebuie dată în trafic. Să vină asociaţia aia să-şi asume şi s-o dea în trafic. La fel am văzut că au apărut mai multe publicaţii. Ba spuneau ca mă folosesc eu de la scandalul de la Lugoj-Deva, Lotul 3, să acced la nu ştiu ce funcţie. Apoi spuneau că sunt probleme foarte grave la Lotul 3. Eu nu mai văd o consecvenţă. Ori mergem într-o direcţie, ori azi zicem ceva, mâine zicem altceva. Lucrurile au fost clare în ceea ce mă priveşte: garanţie extinsă sau reziliere!”, a declarat Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă susţinută la Ministerul Transporturilor, conform Mediafax.

Lasa un comentariu