Prima pagina

Ministrul Răzvan Cuc, reacţie privind interzicerea companiilor de ride sharing: „Văd că este un fake news care circulă peste tot că Uber este interzis”

Publicat de Grigore Bogdan
Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a caracterizat drept „fake news” informaţiile potrivit carora au fost interzise companiilor de ride sharing, precizând că domeniul va fi reglementat în curând, iar proiectul de act normativ urmând a fi pus în dezbatere publică în curând, informează MEDIAFAX.

„Am avut o întâlnire cu cei de pe platformele electronice: Uber, Clever, etc. Am avut o întâlnire la minister tocmai pentru a le explica că nu vor fi interzişi. Văd că este un fake news care circulă peste tot că Uber este interzis. Am văzut că inclusiv cei de la platformele electronice au declarat că nu vor fi interzişi, dar văd că se tot propagă ştirea asta peste tot în mass-media.

Nu îi interzice nimeni, nu vor fi probleme, din contră, de 5 ani de zile nu s-a implementat acest domeniu, iar guvernarea PSD este guvernarea care va reglementa acest domeniu. Ei au fost foarte mulţumiţi pentru că au avut un partener de dialog în ultima lună, au venit cu câteva observaţii de care trebuie să ţinem cont, după care vom urca acest proiect pe procedura de transparenţă.

Trebuie să reglementăm noi din punct de vedere tehnic şi legal, dar nu se pune problema de interzicere. Noi prin ordonanţa care s-a dat în luna aprilie am combătut pirateria. Uber nu este piraterie, se face o confuzie foarte gravă”, a declarat la Ploieşti ministrul Transporturilor.

Lasa un comentariu