Prima pagina Sport

Mircea Sandu, mesaj FERM pentru Răzvan Burleanu. Ce îi cere ”Nașul”

Publicat de Diana F
Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a comentat decizia lui Ionuț Lupescu de a candida la alegerile de pe 18 aprilie pentru a conduce Federația Română de Fotbal. Odată cu acest anunț, ”Nașul” a ieșit public a avut o cerere specială pentru Răzvan Burleanu.

”Dacă Ionuț Lupescu poate câștiga? Dacă ar avea bun-simț ăsta care e acum acolo ar trebui să spună ”domnule, pentru astfel de candidatură, eu mă retrag și îmi văd de ale mele”, a spus Mircea Sandu.

”Nașul” susține că el nu mai vrea să aibă nicio funcție în FRF:

”Este susținut fără doar și poate, nu voi intra în echipa lui pentru că nu am cum, e momentul lor, e timpul lor să își facă echipă. Oricând îmi bate la ușă și are nevoie de un sfat, de o idee, orice, fără dubii”.

Mircea Sandu a spus de ce crede că Ionuț Lupescu va câștiga detașat alegerile.

”E o persoana care are, atât intern, cât și internațional, apreciere și recunoaștere. Are experiență, din 2005 și până acum sunt 13 ani de când lucrează în administrație. Un fost mare internațional, vorbitor de trei limbi străine, ce mai trebuie să facă decât să se apuce de muncă și să aducă în patru-șase ani de zile Federația și fotbalul românesc acolo unde era până să-l distrugă ăștia.

Păi, membrii afiliați să înțeleagă că e un moment de mare cumpănă și că singura posibilitate ca fotbalul să revină este alegerea lui Lupescu și echipa pe care o formează cu foștii jucători, cu Prunea, Panduru, cu susținerea lui Hagi și Popescu! Iată, ăștia mai tineri, Marica, Goian, Chivu, care trebuie, după părerea mea, cooptați, de ce nu cu un Pușcaș, care are experiență și care văd că și el e candidat. Deci are de cântărit foarte bine Ionuț, e un tip echilibrat, cu experiență, el își poate face o echipă foarte bună, care să muncească, au foarte mult de muncă”, a declarat Mircea Sandu la Digisport.

Alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal sunt programate pe 18 aprilie și, până acum, oficial, și-au anunțat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Lasa un comentariu