Justitie Prima pagina

Noi detalii despre falsul medic italian! A fost prins când încerca să fugă din țară. Ministrul Pintea: Matteo Politi a primit parafa „din milă”

Publicat de Grigore Bogdan
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a dezvăluit informaţii socante despre falsul medic italian, Matteo Politi, care a păcălit sistemul medical din România. Se pare ca, impostorul a obţinut parafa de la Direcţia de Sănătate Publică pentru că unei funcţionare i s-a făcut milă de el! Intre timp, a fost prins de Poliția de Frontieră, în timp ce călătorea cu un tren din București către Budapesta, cand incerca probabil sa fuga din tara.

„Știți care a fost replica funcționarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru? Din milă – așa a răspuns! N-am înțeles de cine i-a fost milă și cine i-a indus această milă. Vreau mai întâi să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operație, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ”, a declarat Sorina Pintea.

UPDATE:

Matteo Politi, bărbatul cu opt clase acuzat că a profesat medicina cu acte false, a fost prins când încerca să fugă din țară. Poliția de Frontieră l-a reținut pe acesta și l-a predat imediat autorităților.

Bărbatul a fost prins în timp ce călătorea cu un tren din București către Budapesta. Cel mai probabil voia să iasă din țară.

Cei de la Poliția de Frontieră l-au prins și, în baza unui mandat de aducere care a fost deja emis pe numele lui, va fi adus cel mai probabil în București pentru a fi audiat.

Lasa un comentariu