Politică Prima pagina

Olguţa Vasilescu anunţă realizarea unei baze de date comune a Casei Naţionale de Pensii şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF)

olguta vasilescu
Publicat de Grigore Bogdan
Lia Olguţa Vasilescu, Ministrul Muncii, a anunţat că se lucrează la realizarea unei baze de date comune a Casei Naţionale de Pensii şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiascală (ANAF), care va permite oricărui contribuabil să verifice dacă i-au fost sau nu plătite contribuţiile către stat, relatează News.ro.

ANAF va avea o bază de date pe care o va transmite Casei de Pensii, iar dumneavoastră veţi intra în dreptul numelui dumneavoastră, cu CNP-ul, şi veţi vedea şi numărul de puncte pe care le aveţi acum acumulate, ca să puteţi să vă faceţi calculul pensiei, şi, de asemenea, veţi putea vedea dacă angajatorul v-a plătit contribuţia. Ceea ce zic că este foarte important. (…) Avem fonduri europene şi vom avea o bază de date şi poţi să vezi de când te-ai născut şi până la pensie tot ce ai primit de la statul român. Este în curs de creare această bază de date”, a anunţat ministrul Muncii.

Lasa un comentariu