Politică Prima pagina

Ovidiu Raețchi critică modificarea legii adunărilor publice: „PSD vrea să modifice legea adunărilor publice pentru a bloca, de facto, dreptul la protest”

Publicat de Grigore Bogdan
Deputatul liberal Ovidiu Raețchi, vicepresedintele Comisiei de Apărare, a comentat in termeni foarte duri anunțul ministrului de Interne, Carmen Dan, care a anunțat că se va modifica legea adunărilor publice. Raețchi considera demersul „o pungasie tipic pesedista, care va conduce, in realitate, la suspendarea unui drept constitutional esential”.

„PSD vrea sa modifice legea adunarilor publice pentru a bloca, de facto, dreptul la protest. Pe de o parte vor introduce in lege obligativitatea unor autorizatii restrictive, pe de alta parte – asa cum fac deja in Bucuresti – nu vor autoriza niciun miting, sustinand ca spatiul respectiv a fost deja rezervat in avans, timp de un an, pentru proteste zilnice de un membru PSD care, de fapt, nu e niciodata acolo. Aceasta este o pungasie tipic pesedista, care va conduce, in realitate, la suspendarea unui drept constitutional esential”, a scris deputatul PNL Ovidiu Raetchi pe contul sau de Facebook.

Lasa un comentariu