Panorama Prima pagina

Până unde AJUNGEȚI? Un desen FAIMOS pentru copii ar putea promova lesbianismul

Publicat de Diana F
Așa ceva este strigător la CER! Un desen celebru pentru copii, al cărui personaj principal a devenit model pentru multe fete din întreaga lume care-și cumpără haine și jucării cu acesta, ar putea promova lesbianismul!

Este vorba despre filmul produs de Disney, Frozen, iar unul dintre regizorii filmului a făcut această dezvăluire. Într-un interviu pentru The Huffington Post, Jennifer Lee a mărturisit că sunt şanse foarte mari ca Elsa (Idina Menzel) să fie gay în următorul film, scrie one.ro.

După ce prima parte a filmului Frozen a apărut în anul 2013, mulţi fani au început să-şi scrie părerea pe Twitter, alături de hashtag-ul #GiveElsaAGirlfriend. Lee a declarat că este conştientă de schimbarea sexualităţii Elsei şi că nu se opune ideii.

“Îmi place tot ce spun şi gândesc oamenii despre filmul nostru– asta creează dialog”, a spus Lee. “Dar mai ales să Elsa este un personaj minunat care vorbeşte pentru mulţi oameni”, a continuat Lee.

Chiar dacă regizoarea nu a confirmat dacă Elsa va fi lesbiană sau nu în Frozen 2, aceasta susţine că are foarte multe conversaţii cu echipa despre acest subiect şi că este conştientă despre aceste lucruri.

Lasa un comentariu