Utile

Pentru ce poți folosi lămâia acasă

Publicat de A P
Multe lucruri pe care le deții probabil că pot fi folosite atunci când vrei să faci curățenie.

Trebuie doar să știi modalitățile corecte de folosire. Există câteva moduri neobișnuite în care poți folosi lămâile. Iată câteva dintre acestea!

1. Agent universal de curățare

Se cojește o lămâie, se toarnă 150 de militri de oțet peste aceasta și se lasă peste noapte. Dimineața, se adaugă 150 de mililitri de apă, se toarnă amestecul obținut într-o sticlă cu pulverizator și îl poți folosi ca o soluție naturală de curățare în toată casa.

2. Produs de curățat tocătorul

Păstrează-ți tocătorul curat și oferă-i o viață mai lungă folosind o jumătate de lămâie ca un burete, alături de sare. După ce termini de curățat, lasă tocătorul pentru 10-15 minute, după care repetă această procedură încă o dată.

3. Albitor de haine

Pentru a-ți spăla rufele albe, înmoaie-le într-un amestec de zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu pentru cel puțin jumătate de oră înainte de spălare, scrie eva.ro.

4. Protecția unghiilor

Pregătește o baie de întinerire a unghiilor tale, cu scopul de a le menține puternice și sănătoase. Rețeta este una simplă. Adaugă câteva picături de zeamă de lămâie într-un recipient cu apă caldă.

5. Îndepărtarea pistruilor

Lămâile te pot ajuta, de asemenea, să estompezi pistruii sau petele cauzate de înaintarea în vârstă. Trebuie doar să feliezi o lămâie și să freci ușor fața cu feliile.

Lasa un comentariu