Panorama

PERICOL pentru copii? Ce s-a întâmplat la finala Cupei României

Publicat de Diana F
Spectacol și promovare peste limita legii în care este implicată o companie de pariuri din România, care a atras în acest ”joc” și Federația Română de Fotbal! La ultima finală a Cupei României, dintre Hermannstadt și CS U Craiova, cei de la Casa Pariurilor s-au expus în acte ce depășesc cadrul legal, iar cei de la toptabu.ro au prezentat câteva din fapte, cu mențiunea că firma care are contract cu FRF a prezentat chiar ea filmulețele respective pe pagina de facebook a companiei.

Astfel, se observă cum prin mulțimea de la stadion sunt angrenați în jocuri și copii, minori, și nu doar prin oferirea de suveniruri cu însemnele Casei Pariurilor. Iar pe corturile ei nu apare vreo specificație de genul ”+18”, cum prevede legea, care să preîntâmpine eventuale abateri de la normele legale. În plus, și pe stadion, unde au fost foarte mulți copii, minori sau preșcolari, s-a făcut publicitate explicită la pariuri și la posibilitatea de a paria.

Cei de la toptabu.ro au aflat din sursele proprii că ONJN-ul a fost informat despre ceea ce s-a întâmplat în complexul sportiv la finala Cupei. Sursa citată afirmă că-și va rezerva dreptul de a sesiza Protecția Copilului, Protecția Consumatorului și rețeaua de socializare Facebook. Mai ales că a crescut îngrijorător rata sinuciderilor din cauza viciilor cauzate prin practicarea jocurilor de noroc. Iar astăzi se pare că a fost sesizat și CNA-ul.

Lasa un comentariu