More

  Planifica din timp o excursie romantica pe insula Corfu! 

  Insula Corfu este o bijuterie a Greciei, care se remarca prin plaje pline de nisip si peisaje de vis, pe care oamenii le pot fotografia pentru a ramane cu o amintire frumoasa. Bineinteles, o parte din frumusetea insulei se afla si in trecutul bogat din punct de vedere istoric. Conform descoperirilor arheologilor, insula a fost locuita de oameni inca din era paleolitica, ceea ce este un lucru impresionant. Pentru fenicieni, Corfu a reprezentant un centru comercial deosebit de important. 

  In timpul celor doua razboaie mondiale, insula a avut mult de suferit, intrucat mai multe monumente culturale au fost distruse in timpul bombardamentelor. In ciuda acestui fapt, cladirile respective au fost restaurate, iar turistii care viziteaza pentru prima data insula, au oportunitatea sa descopere lucruri pe care nu le stiau despre istoria Greciei. 

  Chiar daca vremea pare sa se raceasca pe zi ce trece, niciodata nu este prea devreme pentru a planifica o vacanta la mare in anul ce urmeaza. In acest fel, oricine poate crea conditiile necesare pentru a petrece niste clipe de neuitat alaturi de persoana iubita. Cei care aleg sa puna la punct detaliile legate de excursie din timp, nu se vor confrunta cu surprize neplacute, precum este situatia in care nu mai exista locuri la hotelul la care intentionau sa mearga.

  Ce trebuie sa aiba in vedere oamenii inainte de a planifica o excursie pe aceasta insula? 

  Inainte de a opta pentru un charter Corfu, persoanele interesate trebuie sa puna la punct cele mai importante detalii legate de excursie: orasul din care cei doi urmeaza sa plece, data plecarii si data intoarcerii. Un beneficiu pe care tipul acesta de calatorie il aduce oamenilor este ca nu vor trebui sa-si faca griji in legatura cu transportul spre casa, intrucat este planificat din timp. De asemenea, exista o selectie impresionanta de hoteluri si pensiuni din care turistii pot sa aleaga. 

  Prin urmare, oamenii care vor sa aiba parte de o excursie de neuitat, vor putea obtine experienta pe care si-o doresc vizitand insula Corfu, un loc in care peisajele frumoase se imbina cu istoria. 

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare