Politică Prima pagina

Pleşoianu, despre candidatura la prezidențiale a lui Mircea Diaconu: „Mult succes candidaților care se lasă scoși din joben de către magicienii învârtelilor politice”

Publicat de Grigore Bogdan
Liviu Pleşoianu, deputat PSD, considera ca actorul Mircea Diaconu – care si-a lansat de curand candidatura la alegerile prezidentiale -, este un candidat scos din joben de catre „magicienii învârtelilor politice”. Social-democratul a mai declarat ca nu renunta la propria candidatura.

  „Dacă sforarii au impresia că mă pot convinge să renunț scoțând chiar și un as din mânecă în ultima clipă, atunci înseamnă că NU mă cunosc deloc. Dacă domnul Mircea Diaconu e susținut de Ponta și i se pare ok, atunci îi urez mult succes, dar îi transmit și că vedem lucrurile, inclusiv din perspectivă morală, complet diferit…

Mult succes candidaților scoși din joben și care se lasă scoși din joben de către magicienii învârtelilor politice! Eu tocmai m-am întâlnit cu o parte dintre oamenii LIBERI și inimoși care strâng semnături pentru unul de-al lor, care REFUZĂ orice fel de înțelegeri de culise.

Fie să FIM, oameni LIBERI! Aveți tot respectul meu!”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

Lasa un comentariu