Politică Prima pagina

Ponta, atac fără precedent la Dăncilă: „De ce nu te ocupi tu de lucrurile la care te pricepi! Ah – chiar ! La ce te pricepi tu?”

Publicat de Grigore Bogdan
Liderul Pro-România, Victor Ponta, a lansat un atac fara precedent la adresa Vioricai Dancila, pe care a ironizat-o, intreband-o, printr-o postare, la ce se pricepe, care este meseria ei.

„Viorica, fără supărare, nu sunt sigur de mine, dar de tine sunt foarte sigur – tu chiar ți-ai greșit meseria!!! Și ne costă pe toți foarte mult! Ce treaba ai tu cu funcția de Prim Ministru ( în afară de prostia lui Liviu care a crezut ca fraierul că tu nu îl trădezi)? Dar cu funcția de Președinte? Dar cu aceea de președinte al PSD? Știu – o să-mi spui că nici cu funcția de europarlamentar nu aveai absolut nicio treabă și că eu te-am pus acolo! Scuze – am greșit atunci!

Sigur că “armetica” e dificilă – și 29 de parlamentari lipsă nu te fac așa sigură, că lipsesc😂😂😂!

Viorica – de ce nu te ocupi tu de lucrurile la care te pricepi! Ah – chiar ! La ce te pricepi tu? Ce meserie ai, că eu te știu doar că lucrai la Dragnea la PSD Teleorman – da, la Dragnea care acum stă în celulă și tu stai pe locul lui! Tu ai o meserie? Predai vreo materie la Liceul din Videle? Ce materie? Scuze că am pus atâtea întrebări – nu am vrut să te năucesc! Sunt sigur că sunt Mihai și Eugen lângă ține să te ajute cu răspunsurile!”

Lasa un comentariu