Politică Prima pagina

PONTA, ATAC la Dragnea pe legea off-shore: „Tratează resursele noastre naturale ca pe ceva care se negociază pentru interesul său personal”

Publicat de andreipopa
Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat că legea offshore este schimbată cu totul în Senat, subliniind că nu există niciun fel de dezbatere, de transparenţă, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, „în continuare tratează resursele naturale ca pe ceva care se negociază pentru interesul său personal”.

„O să cerem şi o să facem în zilele următoare o analiză a ceea ce s-a întâmplat şi se întâmplă cu legea de exploatare de gaze din offshore. E foarte clar că iarăşi e vorba de o negociere personală a domnului Dragnea. Fără transparenţă, fără ca nimeni să ştie de ce se schimbă legile. Am înţeles, zicea domnul Vâlcov, că cine schimbă un cuvânt e înaltă trădare, văd că acum se schimbă legea cu totul la Senat. Nu există niciun fel de dezbatere, nu există niciun fel de studiu de impact, nu există o consultare şi o prezentare publică a efectelor şi, dacă nimeni altcineva, nici de la opoziţie nu poate să o facă, o să facem noi această analiză, o prezentăm şi atunci când vine din nou la Cameră la vot o să prezentăm un punct de vedere profesionist, ceea ce, din păcate, nu există”, a afirmat Ponta, într-o conferinţă de presă, potrivit agerpres.ro.

„Faptul că domnul Dragnea în continuare tratează resursele noastre naturale ca pe ceva care se negociază pentru interesul său personal e un lucru foarte rău şi e păcat că nu putem să discutăm în mod serios despre o chestiune importantă”, a arătat Ponta.

Lasa un comentariu